2 æggehvider
100 g hytteost 4 %
2 æg
½ tsk bagepulver
½ tsk vaniljepulver
½ tsk kardemomme
2 spsk kokosfibre
1 nip salt
kokosolie eller smør til stegning
Jordbær-myntesalat:
150 g friske jordbær
15 mynteblade
Citruscreme
100 g mascarpone
1-2 spsk fløde
1.2 spsk sukrinMelis
skal af ½ øko-citron
1 spsk citronsaft
Amerikanske pandekager: Pisk de to æggehvider stive i en skål. Gem blommerne og kom dem i dine morgenæg i morgen. Blend hytteosten med de to hele æg, tilsæt bagepulver og krydderier og blend det godt sammen. Vend den blendede masse i de stive æggehvider og vend til sidst kokosfibrene i til du har en jævn dej.
Varm en pande op og kom smør eller kokosølie på. Kom dejen på panden i klatter, så der er plads til ca. fire klatter. Steg pangdkagerne på begge sider.
Jordbær-myntesalat: Skær jordbær i skiver og hak mynte fint. Bland jordbær og mynte i en skål og server til pandekagerne.
Citruscreme: Rør ingredienserne sammen og server.