Mango-lakridsstænger
100 g dadler uden sten
50 g tørret mango, udblødt natten over
75 g mandler eller mandelmel + lidt ekstra til at vende stængerne i
1 spsk kokosolie
1 spsk loppefrøskaller
1 spsk rålakridspulver + lidt ekstra til at vende stængerne i
1 knsp vaniljepulver
Kokos-kakaostænger
100 g dadler uden sten
100 g figner uden stilk
75 g groft kokosmel + ekstra til at vende stængerne i
75 g kakaopulver
2 spsk kokosolie
1 spsk loppefrøskaller
1 tsk vaniljepulver
Kakao-chilistænger
100 g dadler uden sten
100 g figner uden stilk
75 g mandler eller mandelmel + lidt ekstra til at vende stængerne i
75 g kakaopulver + lidt ekstra til at vende stængerne i
1 spsk kokosolie
1 spsk loppefrøskaller
1 tsk chiliflager
1 knsp cayennepeber
Kom alle ingredienser i foodprocessor og kør til en ensartet og cremet masse. Er den for fast, tilsæt da lidt ekstra kokosolie. Hvis massen er for lind, tilsættes lidt ekstra loppefrøskaller.
Rul massen ud mellem to stykker bagepapir, der er drysset med det du ønsker, stængerne skal være dækket med.
Massen skal være ca. ½ cm tyk. Skær pladerne ud i stænger af ca. 2x5 cm, pak dem ind i husholdningsfilm eller madpapir, så de kan tages med på tur eller i madpakken.