Havrepie med bær

2 pers.

1 dl havregryn
1 dl hvedemel
1,5 spsk sukker
75 g smør / margarine
Fyld:
1,5 tsk kartoffelmel
200-250 dybfrosne eller friske hindbær, blåbær, jordbær eller blandede bær
1,5-2 spsk sukker

Læg mel og havregryn i en bunke på bordet. findel fedtstof i melet. Arbejd dejen hurtigt sammen. Læg den 1 time på køl.
Rul dejen ud så den dækker en form ca. 18 cm i diameter. Prik bund og kanter med gaffel.
Bag 4-5 min ved højeste effekt.
Drys kartoffelmel over piebunden og hæld bærrene i, drys sukker på.
Varm 2-2,5 min ved højeste effekt.
Server lunken med is.

4 pers:
Brug en form, der er ca. 23 cm i diameter.
Bag 5-6 min ved højeste effekt.
Varm 3-3,5 min ved højeste effekt.