Bærtrifle med marcipancrumble

8-10 pers.

Marcipankrummer:
1 dl mel
1 dl havregryn
1 dl sukker
80 g hk hasselnødder eller mandler
100 g revet marcipan
½ tsk stødt kardemomme
100 g koldt smør i tern
Trifli:
50 g grofthk hvid chokolade
300-400 g sommerbær
½ dl konc. hyldeblomstsaft
Marengs:
1 dl past æggehvide
1 dl sukker

Bland mel, havregryn, sukker, nødder, marcipan, kardemomme, salt og smør til det har konsistens som brødkrummer. Bred massen ud på bagepapir og bag letgyldne ca. 25 min ved 175 gr. Vend rundt i dem undervejs. Køl helt af.
Skær bær i mindre stk hvis nødvendigt. Vend dem med hyldeblomstsaft og lad trække.
Pisk æggehvider næsten stive, tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk helt seje ved lav eller mellem hastighed.
Vend marcipankrummerne med hk, hvid chokolade og anret i bunden af 8-10 glas. Kom bær oveni og sprøjt til sidst bløde toppe af marengs.
Brænd marengsen med creme brulee brænder så den får en gylden overflade. Server straks.