6 skiver lyst formbrød. Se opskrift her.
2 æg
1 spsk piskefløde
1-2 tsk Sukrin Gold
1 tsk stødt kanel
smør eller kokosolie til stegning
Mascarponecreme:
100-150 g mascarpone
2 spsk fløde
½ tsk vaniljepulver
1 tsk SukrinMelis (kan udelades)
Pynt:
100 g friske hind- eller blåbær
Skær seks tynde skiver af brødet. Pisk æggene med fløde, SukrinGold og kanel i en dyb tallerken. Vend brødene heri og lad dem gerne suge godt med væske til sig.
Opvarm smør eller kokosolie på varm pande og steg brødene på begge sider indtil de er lysebrune.
Læg toastene på tallerkner og server cremen til sammen med hind- eller blåbær.
Mascarponecreme: Rør en creme af mascarpone, fløde, vaniljepulver og evt. SukrinMelis.