Sukkerreduceret karamel-konfekt

8-10 pers

Chokolademørdej:
75 g fuldkornshvedemel
20 g kakaopulver
75 g mandelmel
75 g blødt smør
1 æg str. m/l
2 tsk stevia
Kokoskaramel:
50 g kokossukker
1 dl kokosmælk
1 spsk kokosolie
½ tsk flagesalt
200 g mørk chokolade til overtræk
Pynt:
kokosflager
flagesalt

Bland alle ingredienser til mørdej sammen o g ælt forsigtigt til dejen hænger sammen. Hvil på køl 30 min.
Rul tyndt ud mellem to stk bagepapir og udstik små cirkler med 2 cm diameter.
Bag 8-10 min ved 180 gr. og køl af på rist
Kom alle ingredienser til karamel i en gryde og kog op til en tyk karamel - ca. 5-10 min. Rør konstant så det ikke brænder på. Køl let og fyld i sprøjtepose og sprøjt den ud på halvdelen af mørdejscirklerne og læg den anden halvdel over til små sandwiches.
Hak chokolade og smelt i mikroovn.
Dyp hver sandwich i chokolade og drys med kokosflager og salt.