2 pers.
2,5 dl hyldebærsaft, gerne hjemmelavet
2,50 dl vand
2 spsk majsstivelse
½-1 tsk kanel
Toppings fx:
skyr eller creme fraiche
ymerdrys af ristet rugbrød
honningristede mandler
tynde skiver ristet brød med honning, fiberskorper eller tvebakker
æbler skåret i små tern eller både
Rør majsstivelse sammen med 4 spsk af hyldebærsaften.
Kom resten af hyldebærsaften og vand i en gryde og varm op under omrøring til det lige koger
Tilsæt hyldebærsaften med majsstivelse. Hold evt. lidt tilbage for at vurdere tykkelsen på suppen
Rør godt mens suppen simrer ca. 10 min og smag til med kanel, og tilsæt mere vand eller saft, hvis det er nødvendigt for smag eller konsistens.
Server i en skål med de toppings du ønsker.
ymerdrys af ristet rugbrød
honningristede mandler
tynde skiver ristet brød med honning, fiberskorper eller tvebakker
æbler skåret i små tern eller både
Rør majsstivelse sammen med 4 spsk af hyldebærsaften.
Kom resten af hyldebærsaften og vand i en gryde og varm op under omrøring til det lige koger
Tilsæt hyldebærsaften med majsstivelse. Hold evt. lidt tilbage for at vurdere tykkelsen på suppen
Rør godt mens suppen simrer ca. 10 min og smag til med kanel, og tilsæt mere vand eller saft, hvis det er nødvendigt for smag eller konsistens.
Server i en skål med de toppings du ønsker.