Konfektkugler med amarenakirsebær, nougat og ruby chokolade

24 stk.

200 g marcipan
50 g afdryppede amarenakirsebær
75 g nougat
150 g ruby chokoladeknapper
evt. 2 spsk. rosa støv eller krymmel

Kom marcipan i en skål. Hak kirsebær groft, og ælt dem ind i marcipanen. Form marcipanen til en pølse på ca. 5 cm tykkelse og sæt den evt. på køl. 
Skær nougat i 24 små tern. Skær marcipanrullen i 24 skiver, pak dem omkring hvert stykke nougat, og tril dem til kugler. Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Tilsæt den resterende chokolade, og lad den smelte. Dyp hver kugle i chokoladen, og sæt dem på bagepapir på. Lad chokoladen størkne. Drys evt. med lidt rosa støv. Hvis du i stedet bruger krymmel, skal det drysses på, mens chokoladen er våd.

Energi pr. stk.: 386KJ/92Kcal.
Næringsindhold stk.:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 49,6 g.
Fedt: 28,9 g.