6 stk.
1,5 dl mandler og hasselnødder
2 dl udstenede bløde dadler
1/4 tsk salt
Fyld:
2 dl frosne hindbær
2 dl cashewnødder udblødt i vand natten over
½ dl smagsneutral kokosolie
½ dl honning
skal af ½ citron
saft af ½ citron
1 vaniljestang
1 knsp salt
Pynt:
1 bakke friske blåbær
Hæld mandler, hasselnødder, dadler og salt i minihakker eller blender og kær til en sammenhængende konsistens. Fordel massen i 6 smurte silikone-muffinforme og pres det godt ned.
Giv hindbær et hurtigt opkog og afkøl. Hæld vand fra cashews og dryp af. Smelt kokosolie og honning sammen over svag varme. Kom nødder, kokosolie, honning, citronsaft- og skal, vaniljekorn og salt i minihakker. Blend til massen er glat.
Fordel 2/3 af massen over bundene og glat ud. Rør resten af cashewcremen med nedkølede hindbær og blend sammen. Fordel massen på kagerne og sæt dem i fryseren et par timer til massen har sat sig.
Tag kagerne ud ca. 30 min før servering. Tag dem ud af formene med det samme og pynt med friske blåbær.